And the bible didn't mention us

Min fot är absolut bättre, har släppt kryckorna gudskelov.. dock är foten svullen och väldigt blå, kan fortfarande inte riktigt köra bil så lite kvar. Pratade med a-lagstränare och pga omständigheterna (handlar inte om foten) så kom vi överens om att jag ska komma när jag känner att jag mår bättre igen, bra människa det där. Det är dags nu, jag ska börja träna riktigt, jag ska sätta upp mål med träningen, först en massa delmål, och sedan ett stort mål (vilket jag redan bestämt!) har två stycken slutmål till och med!

Idag har det först varit fika hos mormor, blommor på graven, kollat match och sedan middag hos farmor, mysig dag som gått fort som tusan. Imorgon är det astmadoktorn som gäller, har ny läkare så hoppas det går bra :)
Igår var det utgång med fina människor! Förfesten var riktigt kul men nya människor, god dricka och bra musik, dock var det inte lika hög standard på utgången, kan vara för att jag itne kunde dansa pågrund av min fot dock...

Borde plugga men har ingen lust alls med det.. är trött och seg i huvudet så får nog bli någon bra film ikväll istället, kanske big brother, var ju ett tag sen!! Får bli chill iaf!

Peace