MITT & DITT

Fy vad jag har varit seg och tråkig på sistone. Och inte blev jag gladare idag inte. 
Eller jo. Först blev jag glad men sen blev jag fruktansvärt besviken och min tillvaro föll ihop en aning...
Skulle ju på beachfotboll idag när jag slutade jobbet. Jobb mellan 7-16 och sen ila till Åhus och spela 17. Tight med tiden men skulle fixa det. Men när klockan var tjugo över tre sa dom att jag jobbat så bra idag så det faktiskt inte fanns mer att göra så jag fick gå hem om jag ville. Jippie tänkte jag, såklart. Det skulle ju betyda att jag faktiskt skulle kunna hinna äta innan fotbollen utan att stressa ihjäl. Tji fick jag. Kom ut till bilen och ser till min förvåning att dörren inte är helt stängd. Blir irriterad på mig själv då batteriet på min bil är gammalt och känsligt, är lampan i bilen tänd en stund så funkar inte bilen, batteriet laddas ur. Tänkte att jag varit slarvig när jag gått in på jobbet i morse men när jag öppnar dörren ser jag hur verkligen ALLA grejor ligger huller om buller och kors & tvärs. Hade i vanliga fall börjat gråta av uppgivenhet i ett sånt här läge vilket jag i för sig var nära på att göra när jag varken får tag i mamma eller pappa. Har blivit av med en del grejor. Där ibland MP3 och astmamedicin som jag MÅSTE ha imorgon egentligen. Ska spela beachfotboll imorgon nämligen. Kommer inte hinna få tag i någon utan att betala multum med pengar och det känner jag inte för då jag just lagt över 600 spänn på just mediciner. 
 
Aja, en anmälan har gjorts och förhoppningsvis gör dom fler bilinbrott så att polisen får tag i dom jävrarna. Att folk inte kan skillnaden på MITT & DITT är för mig obegripligt. Hur kan man som människa, oavsett hur man har det ställt ens få för sig att TA från någon annan. Var finns medmänskligheten där egentligen?
 
I vilket fall som helst så var jag ute på en promenad innan för att rensa hjärnan lite. Vad får jag syn på då om inte en död kattunge. DÅ brast det för mig. Eller inte exakt då men nu i efterhand. Sitter i soffan och helt plötsligt börjar jag gråta. Jag är ganska obegriplig faktiskt. Jaja, en vacker dag blir kanske till och med jag vuxen och lite starkare mentalt haha!
 
 
Till godare nyheter så fick jag en inbjudan till en 25-års fest dagen efter min födelsedag (som jag förövrigt inte bestämt hur jag ska fira ännu, jobbigt...) Ser verkligen fram emot det då det kom så oväntat. Kul! Och att jag faktiskt för en gång skull inte jobbar dagen efter! 
 
Nu ska jag försöka ta tag i något. Kanske rensa garderoben åtminstone lite. Har fortfarande inte rensat den. Det som skulle gjorts innnan vi flyttade. haha...
 
PUSSKRAM